concert artemisses geannuleerd

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Een van die maatregelen is het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

Bovenstaande betekent dat ook het concert van ArteMisses, gepland op vrijdag 27 maart, niet doorgaat. In overleg met Stichting Muziek in Huis wordt een nieuwe datum voor het concert gezocht (waarschijnlijk in het najaar).

Gasten die al een toegangskaart hebben gekocht, krijgen hun geld terug. Dit kan door de kaart(en) op werkdagen tijdens kantooruren in te wisselen aan de balie van Het Klooster.

Op dit moment weet niemand hoe de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt en wat dit betekent voor de activiteiten van Cultuur Overdag. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op de website (www.cultuuroverdag.nl) op de hoogte. Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Informatie delen:

film 12 maart geannuleerd

Zoals vele organisaties in Noord-Brabant heeft ook Cultuur Overdag het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend gevolgd. Gegeven de meest recente informatie van het RIVM en de Brabantse Veiligheidsrisico’s heeft Cultuur Overdag besloten de film op donderdagochtend 12 maart niet door te laten gaan. Natuurlijk levert bovenstaand besluit ook vragen op. Hier de meest voor de hand liggende vragen mét antwoord:

Ik had al een kaartje voor de film gekocht. Krijg ik mijn geld terug? Gasten die al een kaartje voor de film hebben gekocht, kunnen dit kaartje gebruiken bij een volgende film. Desgewenst kan men ook, op werkdagen tijdens kantooruren, het geld terugkrijgen.

Ik had me verheugd op de film ‘On the Basis of Sex’. Wordt deze nog vertoond? We zijn in overleg met de organisatie die de filmlicenties verstrekt. We hopen op hun medewerking om zonder extra kosten de film op een later, nog nader te bepalen tijdstip, te mogen vertonen. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op onze website (www.cultuuroverdag.nl)op de hoogte van alle ontwikkelingen.  Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Gaat de film in april wel door? Het laat zich op dit moment slecht voorspellen hoe de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op onze website (www.cultuuroverdag.nl)op de hoogte van alle ontwikkelingen.  Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Informatie delen: