Overmacht…beamer stuk

De bezoekers van de film op 1 september hadden pech: er waren technische problemen met de beamer van Het Klooster. Na tevergeefse pogingen om het apparaat aan de praat te krijgen, werd besloten de film voortijdig te stoppen. We kunnen u verzekeren dat de beheerders en technicus van Het Klooster er ook flink van baalden. Men had onlangs een nieuwe beamer aangeschaft, alles getest….
In overleg met Het Klooster gaan we bekijken hoe we kunnen zorgen dat de bezoekers de prachtige film ‘De 100-jarige man die …’ binnenkort toch in zijn geheel kunnen bekijken. Wordt vervolgd dus!

Informatie delen:

0 gedachten over “Overmacht…beamer stuk”

 1. Was inderdaad vervelend, die mislukte voorstelling. Wil aandringen op herhaling van dezelfde film op korte termijn of anders restitutie van de gemaakte kosten voor kaartjes en lunch. ik hoor graag van u.

  1. Geachte mevrouw Fleurkens,
   Wellicht heeft u het op onze website al gelezen: de film wordt herhaald op 15 september. Uw kaartje van 1 september (voor film en lunch) zijn dan gewoon geldig. We vragen u wel i.v.m. de inkoop voor de lunch door Het Klooster even te bellen naar Het Klooster om door te geven dat u wilt lunchen.
   Met vriendelijke groet,
   Cultuur Overdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *