Simone van den Eertwegh

‘KRACHT’

Praktische gegevens
Dinsdag 20 maart 2018
Aanvang: 14.00 uur
Zaal open vanaf 13.45 uur
Eindtijd: 16.00 uur (incl. pauze)
Prijs: € 15,00
Locatie:  Raadzaal Het Klooster (Park 1, Nuenen)
Vrije plaatskeuze

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn vanaf  9 september 2017 te koop:
via de ticketservice van Cultuur Overdag (betalen met iDeal; de bevestigingsmail is uw toegangsbewijs) óf
op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster.

Over de voorstelling
In haar nieuwe, derde theatershow Kracht brengt Simone onder begeleiding van haar vaste muzikanten eigen liedjes en Engels- en Franstalige klassiekers van de grootste zangeressen van de afgelopen decennia. Deze vormen samen een muzikaal en herkenbaar verhaal. Soms zijn de liedjes heel klein, soms heel groot, maar altijd beleeft zij elk woord dat zij zingt en weet ze hierdoor haar publiek te raken.

Simone’s krachtige en unieke stem draagt en reikt zonder schreeuwerig te worden: Simone is en blijft altijd puur.
Laat u meenemen door dit inspirerend muzikaal programma: een rollercoaster van emoties tijdens een krachtige show van een zangeres die het verdient om gehoord te worden.

Over Simone van den Eertwegh
Simone hield zich van kinds af aan al bezig met muziek. Geïnspireerd door zangeres Marie-Cécile Moerdijk begon ze rond haar 16e haar stem te ontdekken en te ontwikkelen. Op haar 19e begon ze als zangeres in een Diner Theatershow en volgde daarnaast diverse zanglessen. Gedreven door haar talent besloot ze zich te gaan richten op een solocarrière en volgde een studie expressieve kleinkunst in Tilburg.

Haar eerste demo, geschreven en gecomponeerd door o.a. Guus Westdorp leidde tot de verkiezing van talent van de maand bij Sterren.nl van de TROS. Het lied leidde tot een samenwerking met tekstschrijvers Herman Pieter de Boer en Micky Otterspoor.
Na succesvol twee singles te hebben uitgebracht, haalde haar derde single in 2012 de finale van de talentenjacht ‘538 voor War Child’. In april 2013 stond Simone in de finale van het prestigieuze Concours de la Chanson en won De Aanmoedigingsprijs, een van de drie vakjury-prijzen.

Meer informatie over Simone vindt u op haar website.

Trailer voorstelling


[bron: YouTube]

 

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: