Stoppen de kioskconcerten?

Op woensdag 21 juli hebben we een mail van de gemeente gehad. De kioskconcerten op zondagmiddag van 15-16 uur moeten stoppen. Tenzij we stoelen plaatsen om de 1,5meter en actief handhaven. Kleedjes, liggen in het gras: de formele regels rondom covid-19 laten het niet toe. Cultuur Overdag heeft niet de middelen om stoelen te huren zonder dat er inkomsten tegenover staan. (Collecteren om uit de kosten te komen mag ook niet.) Ook is actiever toezicht nodig op de handhaving. We begrijpen het en balen toch enorm. Er werd zó genoten van de muziek….er is zoveel behoefte aan…..

Iemand nog een briljant idee om de kioskconcerten conform de regels mogelijk te kunnen maken? Iemand 100 krukjes te leen/te geef? Zijn er vrijwilligers die ons willen helpen bij de handhaving? Is er een grote sponsor die ons wil helpen? Kortom: HULP GEZOCHT!

Informatie delen:

2 gedachten over “Stoppen de kioskconcerten?”

  1. Heel verdrietig . Helaas zie ik mezelf niet opstaan om mee te helpen . Thans ben ik sinds kort , 84 geworden . Maar weet wel door ervaring dat muziek heel veel kan betekenen op deze hoge leeftijd . Toi Toi en mijn hartelijke groeten van Fransje van de Ven .

    1. Dank voor uw lieve reactie. We hebben inmiddels van de gemeente te horen gekregen dat mensen zelf een stoel mogen meebrengen. Dus wie weet kunnen we regelen dat e.e.a. toch nog door kan gaan.

      Met vriendelijke groet,
      Marian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *