1 juni 2020

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag geen grootschalige culturele activiteiten kan organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Toegang voor een concerto is gratis, maar aanmelding/reservering is verplicht. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die volledig naar de optredende musici gaat.
Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 25 gasten.

Concerto: Tip Jar

Mark Engelen Photography

♦ Datum: maandag 1 juni 2020
♦ Aanvang concert: 14.30 uur
♦ Zaal open vanaf 14.15 uur
♦ Einde concert: 15.15 uur
♦ Toegang: gratis, bijdrage voor musici achteraf (richtbedrag 10 euro)
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)
♦ ALLE BESCHIKBARE STOELEN ZIJN INMIDDELS GERESERVEERD

Laat u verrassen door de Americana muziek van Tip Jar (Bart de Win en Arianne Knegt). Ze voelen zich thuis in het Van Goghkerkje, waar ze al vele malen hebben opgetreden. Op dit moment geven ze iedere week live concerten op Facebook (aanrader!), maar hen echt live zien en horen optreden is natuurlijk nóg mooier.

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar twee van hun nummers.

Reserveren verplicht i.v.m. RIVM-/overheidsrichtlijnen
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Voor binnenkomst wordt een kort ‘checkgesprek’ gehouden; verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: