1 oktober 2021

‘De stilte maakt muziek’ – Nienke & Dio

♦ Datum: vrijdag 1 oktober 2021
♦ Aanvang concert: 19.30 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde concert: 20.15 uur
♦ Toegangsprijs: € 10,00
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)

De verkoop van toegangskaarten start binnenkort.

Over het concert

“De stilte maakt muziek.”….Meditatie & Medicine Music.

Stilte laat je in contact komen met je ware essentie.
Stilte inspireert en schept creativiteit.
Door de stilte kun je de klanken van de muziek extra tot je nemen.
Elke toon ontstaat vanuit de stilte.

Natuur, Verbinding, Liefde, Ontspanning, Vrijheid & Muziek

Deze woorden geven het gezamenlijk levenspad weer van de levenspartners Dio Miskotte en Nienke Crijns. Zij zien dat er veel angst en stress aanwezig is in de samenleving. Daarom nodigen ze je uit om de wijsheid van je hart en je lichaam te volgen die je alle signalen geeft die je nodig hebt wanneer je er naar luistert.
Ga mee op een bezinningsreis met verstilling, meditatie & live muziek met piano, harmonium en zang. 

De meditatie wordt geleid door Dio en de live muziek wordt gespeeld door Nienke.

Over Dio Miskotte

Op jonge leeftijd stond Dio zelfstandig en (onder)zoekend in de wereld. Deze onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid leidden tot een experimenteel leven waarbij hij van zichzelf verwijderd raakte.

In een periode waarin hij de kracht en heling van de natuur ervoer, leerde hij gedachten, gevoelens en gedrag te observeren. De wetenschap dat hij niet zijn gedachten, emoties of gevoelens was, was voor hem enorm bevrijdend. De bewuste aandacht die nodig is om deze wetenschap in de praktijk te leven, is voor hem een bijzonder verrijkend pad waar hij mateloos door geboeid is.
Meer informatie over Dio is hier te vinden.

Over Nienke Crijns

Nienke maakt Medicine Music. Dit is muziek met boodschappen over liefde, vertrouwen en overgave; muziek die werkt als een medicijn. Met haar “Medicine Music” wil ze je naar ontspanning brengen en inspireren je leven te leiden vanuit voelen. Van eigen geschreven nummers en mantra’s tot aardse en hemelse intuïtieve klanken, op dat moment geïmproviseerd.
Meer informatie over Nienke is te vinden op haar website.

Reserveren i.v.m. RIVM-/overheidsrichtlijnen

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Vooralsnog wordt gekozen om de 1,5 meter-richtlijn aan te houden. Dit betekent dat er maar plaats is voor maximaal 25 gasten en dat, gegeven de beperkte ruimt in het Van Goghkerkje, geen consumpties worden aangeboden. (Er is dus géén sprake van testen-voor-toegang of de noodzaak tot het tonen van een vaccinatiebewijs.)

Toegangskaarten zijn te reserveren via een link op de website van Cultuur Overdag. Er wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Ticketkantoor. Daarbij moet worden aangegeven waar men wil zitten. Bij de opstelling van de stoelen is rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Verwacht wordt dat iedereen met klachten die mogelijk in verband staan met corona thuisblijft.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: