10 oktober 2021

Concertino PYURE | Kietelsteen – Jos van Rens

[iframe src=”https://www.ticketkantoor.nl/shop/20211010-1&embed=1″ name=”ticketshop” width=”600″ height=”600″ frameborder=”1″]

Over het concert en de artiest

In de reeks ‘Van Goghkerkje Intiem’ speelt troubadour Jos van Rens op zondagmiddag 10 oktober zijn muzikaal theaterprogramma PYURE Kietelsteen . Hij doet dit met hart en ziel, brengt keiharde luistermuziek omlijst met sfeervolle vertellingen. Zijn liedjes gáán ergens over. “Eigen werk met een reden”, zo zegt hij zelf. Jos zingt in het Nederlands, Duits, Spaans en Limburgstalig.

Laat u aangenaam verrassen door liedjes en verhalen over (schijnbaar) doodgewone kiezelstenen, over hoe ossenbloed vermengt met biest de tand des tijds trotserend.
In de sporen van Vincent schildert Jos met muziek, kleur- én luisterrijke beelden. Over alledaagse dingen die bijzonder worden door er aandacht aan te geven.


PYURE Kietelsteen: een programma dat je raakt, zacht als dons en helder als zwart ijs.

Jos van Rens geniet ook buiten Nederland bekendheid. Zo is hij ‘Euregionaal’ bekend door o.a. het Duitse ‘Stadt – Land – Fluss’ Festival 2021 in Nordrhein-Westfalen.
Meer informatie is te vinden op zijn website.

Preview

Luister alvast naar een liedje van Jos van Rens uit zijn programma ‘PYURE Kietelsteen’.

RIVM-/overheidsrichtlijnen

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Er wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen. Van iedere bezoeker wordt verwacht dat hij/zij een coronatoegangsbewijs en ID/paspoort door een vrijwilliger van Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur laat controleren voor toegang tot het concert.

Toegangskaarten zijn te reserveren via een link op de website van Cultuur Overdag. Er wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Ticketkantoor. Bij de reservering moet zelf bepaald worden waar wel men wil zitten.
Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde.

Verwacht wordt dat iedereen met klachten die mogelijk in verband staan met corona thuisblijft, ook al heeft men een coronatoegangsbewijs.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: