10 oktober 2021

PYURE Kietelsteen

♦ Datum: zondag 10 oktober 2021
♦ Aanvang concert: 14.30 uur
♦ Zaal open vanaf 14.15 uur
♦ Einde concert: 15.20 uur
♦ Toegangsprijs: € 10,00
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)
♦ Reserveren verplicht

De verkoop van toegangskaarten start binnenkort.

Over het concert en de artiest

In de reeks ‘Van Goghkerkje Intiem’ speelt troubadour Jos van Rens op zondagmiddag 10 oktober zijn muzikaal theaterprogramma PYURE Kietelsteen . Hij doet dit met hart en ziel, brengt keiharde luistermuziek omlijst met sfeervolle vertellingen. Zijn liedjes gáán ergens over. “Eigen werk met een reden”, zo zegt hij zelf. Jos zingt in het Nederlands, Duits, Spaans en Limburgstalig.

Laat u aangenaam verrassen door liedjes en verhalen over (schijnbaar) doodgewone kiezelstenen, over hoe ossenbloed vermengt met biest de tand des tijds trotserend.
In de sporen van Vincent schildert Jos met muziek, kleur- én luisterrijke beelden. Over alledaagse dingen die bijzonder worden door er aandacht aan te geven.


PYURE Kietelsteen: een programma dat je raakt, zacht als dons en helder als zwart ijs.

Jos van Rens geniet ook buiten Nederland bekendheid. Zo is hij ‘Euregionaal’ bekend door o.a. het Duitse ‘Stadt – Land – Fluss’ Festival 2021 in Nordrhein-Westfalen.
Meer informatie is te vinden op zijn website.

Preview

Luister alvast naar een liedje van Jos van Rens uit zijn programma ‘PYURE Kietelsteen’.

Reserveren i.v.m. RIVM-/overheidsrichtlijnen

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Vooralsnog wordt gekozen om de 1,5 meter-richtlijn aan te houden. Dit betekent dat er maar plaats is voor maximaal 25 gasten en dat, gegeven de beperkte ruimt in het Van Goghkerkje, geen consumpties worden aangeboden. (Er is dus géén sprake van testen-voor-toegang of de noodzaak tot het tonen van een vaccinatiebewijs.)

Toegangskaarten zijn te reserveren via een link op de website van Cultuur Overdag. Er wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Ticketkantoor. Daarbij moet worden aangegeven waar men wil zitten. Bij de opstelling van de stoelen is rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Verwacht wordt dat iedereen met klachten die mogelijk in verband staan met corona thuisblijft.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: