100-Jarige klimt OPNIEUW uit raam!

De vele bezoekers die op donderdag 1 september naar Het Klooster waren gekomen om de film ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ te zien, waren die ochtend vroeg thuis. Door technische problemen met de beamer werd de filmvertoning voortijdig gestopt.
In overleg met Het Klooster is inmiddels een nieuwe datum gepland: donderdag 15 september.

2016-09-15 De 100jarige man HERHALING

Bezoekers met een kaartje voor 1 september kunnen datzelfde kaartje gebruiken voor de nieuwe vertoning. De film begint om 10.30 uur; de foyer is open vanaf 10.00 uur.

Had u een kaartje voor 1 september, maar u kunt niet komen op 15 september? U kunt aan de receptie van Het Klooster het kaartje komen omruilen voor een kaartje voor de film ‘Dheepan’ op 29 september.

Als u een kaartje had voor de lunch op 1 september: het kaartje is ook geldig voor de lunch op 15 september. We vragen u in dat geval te bellen met Het Klooster (040 284 3181) om door te geven met hoeveel personen u komt lunchen. Zo kan men daar met de inkoop rekening mee houden.

U had geen kaartje, maar u wilt de film toch graag zien: u bent van harte welkom op 15 september. Vanaf 7 september kunt u voor € 6,50 een toegangskaartje kopen aan de receptie van Het Klooster. Kaartjes voor de lunch zijn tot en met 12 september te koop. Informatie over de film vindt u hier.

Informatie delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *