Film ‘Eye in the Sky’

Film ‘Eye in the Sky’

Dinsdag 11 april 2017
Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open voor koffie/thee vanaf 10.00 uur
Zaal open vanaf 10.15 uur
Einde film: ongeveer 12.15 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaarten zijn te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film
Kolonel Katherine Powell heeft vanuit Groot-Brittannië de leiding over een geheime drone-operatie waarmee terroristen in Kenia worden opgespoord.  Via informatie op afstand en ter plaatse, ontdekt Powell dat er een zelfmoordaanslag in voorbereiding is.  Dit verandert de missie van ‘opsporen’ in ‘uitschakelen ‘.
Dit lijkt goed te gaan, tot het moment dat de Amerikaanse drone piloot Steve Watts, die de leiding heeft over de uitschakeling, een klein meisje ontdekt op de plaats van de aanval. Het leidt tot een internationale discussie binnen de hoogste gelederen van de Britse en Amerikaanse regering over de morele, politieke en persoonlijke consequenties van de moderne oorlogsvoering.

Bekijk hier een preview van de film:

 
Over de film
Een spannend oorlogsdrama uit Groot-Brittannië, uitgebracht in 2015, onder regie van Gavin Hood. Hoofdrollen voor onder andere Helen Mirren, Aaron Paul, wijlen Alan Rickman.

Extra’s
Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via mailadres Auberge Vincent.
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: