11 juli: Novi Dijk & Paula Snoeren

Terugblik eerste kioskconcert: nat en koud
Fantastische zangeressen verdienden beter weer

Paula Snoeren en Shari-Sayan probeerden de weergoden zondagmiddag 4 juli gunstig te stemmen met hun warme, enthousiaste optreden. Zou de zon gaan schijnen, de regen ophouden en de wind gaan liggen? Helaas. Op het moment van het concert begon het te regenen, te waaien en dat bleef zo. Maar als professionals startten de zangeressen hun concert en zorgden voor een geweldig optreden. Immers: ‘The show must go on.’

En ondanks het weer: onder een paraplu, als luisteraar bij de kiosk, of als terrasbezoeker, onder een parasol op het terras van Auberge Vincent, was het heerlijk luisteren naar de swingende en sfeervolle nummers die Paula en Shari-Sayan hadden uitgezocht. Van het sensuele ‘Fire’ (Pointer Sisters), de swingende nummers ‘Aint nobody’ (Chaka Khan), ‘Somebody Else´s Guy’ (Jocelyn Brown) tot meer rustigere nummers zoals ‘Mad About the Boy’ (Dinah Washington). ‘Hallelujah’ (Leonard Cohen), Crazy (Gnarls Barkley) en ‘Ken je mij’ (Trijntje Oosterhuis).

Deze middag presenteerde Paula ook een jong muzikaal talent uit Nuenen: de 14-jarige Anouk Scheepers. Zij liet zich eveneens niet van haar stuk brengen door het slechte weer en zong zelfverzekerd -zo leek het in ieder geval- niet alleen een aantal vrolijke Engelse up-tempo nummers maar ook een mooie ballad in het Nederlands.

Zondagmiddag 11 juli (aanvang: 15.00 uur)

Paula Snoeren & Friends presenteren: Novi Dijk

Bij het tweede kioskconcert presenteert Paula Snoeren opnieuw één van haar talenten: Novi Dijk.

Novi, geboren en opgegroeid in Indonesië, reisde de hele wereld over om uiteindelijk terecht te komen in het mooie Nuenen. Ze speelt in cover bands, maar treedt ook solo op. Er zijn optredens in heel Nederland, maar Nuenen is voor haar speciaal. Eerder trad ze op bij bijvoorbeeld Picknick in het Park (editie 2018), Roze Zaterdag in Nuenen (2017), de Van Gogh Mèrt (2017) en het Grand Gala des Princes (2011).

Benieuwd naar haar geluid?

Klik hier voor meer informatie over het concert, Novi Dijk en Paula Snoeren.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *