Film ‘Les Innocentes’

Film ‘Les Innocentes’

Donderdag 11 mei 2017
Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open vanaf 10.00 uur
Einde film: ongeveer 12.30 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

 

Toegangskaarten zijn vanaf dinsdag 11 april te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film

Polen, de winter van 1945.  De Tweede Wereldoorlog is eindelijk voorbij.  Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis,  behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front.
Op een dag komt een non naar het hospitaal die Mathilde om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten.  Mathilde is nu hun enige hoop.

Bekijk hier de preview van de film:

Over de film

“Les Innocentes” is een Frans-Poolse film uit 2016. De film is  gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Madeleine Pauliac, een arts in het Franse ziekenhuis in Warschau. Zij ontdekte de toestand van het klooster en hield een dagboek bij dat door haar neef Philippe Maynial, wonend in Frankrijk, ontdekt werd.

Regie:  Anne Fontaine. Hoofdrollen voor o.a. Lou de Laâge, Agatha Kulesza, Agata Buzek, Vincent Macaigne, Joanna Kulig.

Extra’s

Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via info@aubergevincent.com
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: