12 januari 2017: film ‘Wild’

Film ‘Wild’ foto wild middengrtoot.jpg

Donderdag 12 januari 2017
Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open vanaf 10.00 uur
Einde film: ongeveer 12.15 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf maandagmiddag 12 december te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film

Nadat in 1994 de moeder van Cheryl Strayed overlijdt en haar huwelijk strandt, besluit ze een wandeltocht van meer dan 1600 kilometer te maken over een langeafstand pad dat in de bergachtige gebieden langs de Amerikaanse westkust loopt, vanaf de grens met Mexico in het zuiden naar de grens met Canada in het noorden. Zonder ervaring of voorbereiding begint ze aan de gruwelijk zware tocht die uiteindelijk haar leven verandert.

Een preview van de film is te zien via: preview YouTube

Over de film

Dit Amerikaans, Engelstalig drama uit 2014 is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Cheryl Strayed, gepubliceerd onder de titel: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail.
Regie: Jean-Marc Vallée. Hoofdrollen voor Reese Witherspoon en Michiel Huisman.

Extra’s

Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via info@aubergevincent.com
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.

 

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: