12 mei 2022

Film ‘Herself’

Praktische gegevens

♦ Datum: donderdag 12 mei 2022
♦Aanvang film: 10.30 uur
♦ Foyer open vanaf 10.00 uur
♦ Zaal open vanaf 10.15 uur
♦ Einde film: ongeveer 12.00 uur
♦ Prijs: € 6,50
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaarten zijn vanaf maandag 25 april 2022 op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen).

Inhoud film

De film gaat over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen.
Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Zonder enige ervaring maar met een clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Door een gul aanbod van een vrouw waarvoor ze schoonmaakt, een gepensioneerde arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen.
Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterig ex-man en hem weghouden van haarzelf en haar meisjes.

Over de film

Jaar: 2020
Genre: Drama
Regisseur: Phyllida Lloyd
Acteurs: Clark Dune, Harriet Walter, Conleth Hill, Molly McCann, Ruby Rose O’Hara, Ian Lloyd Anderson en Shadaan Felfeli.
Land: Ierland/Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels met Nederlandse ondertiteling

Preview

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: