13 juli 2017

Film ‘Een man die Ove heet’

Donderdag 13 juli 2017
Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open voor koffie/thee vanaf 10.00 uur
Zaal open vanaf 10.15 uur
Einde film: ongeveer 12.30 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf dinsdag 13 juni te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film
Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving, in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert.
Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden.
Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Bekijk hier een preview van de film:

Over de film
De film is gebaseerd op de gelijknamige Zweedse roman uit 2012 van Fredrik Backman.  Genre:  drama, komedie. Regie: Hannes  Holm.  Cast o.a.: Rolf Lassgård, Johan Widerberg.

De film werd geselecteerd als Zweedse inzending voor de beste niet-Engelstalige film voor de 89ste Oscaruitreiking.

Extra’s
Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via hun mailadres.
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.


 

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: