13 juni 2017

Film ‘Kollektivet’

Dinsdag 13 juni 2017
Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open voor koffie/thee vanaf 10.00 uur
Zaal open vanaf 10.15 uur
Einde film: ongeveer 12.20 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf dinsdag 11 mei te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film
In het midden van de jaren 70 volgen we het leven  van een getrouwd stel: Erik en Anne. Ze leiden een gelukkig leven met hun dochter Freja. Maar op een dag besluiten ze desondanks het roer om te gooien en samen met een paar vrienden een woongemeenschap in Kopenhagen op te richten.
Alles begint als een droom; liefde, vriendschap en saamhorigheid onder één dak. Maar al snel zet een liefdesaffaire binnen de groep de boel scherp.  Alles verandert echter wanneer de minnares van Erik in het huis trekt.
Zal de gemeenschap deze zware beproeving weten te overleven en stand weten te houden?

Bekijk hier een preview van de film.

Over de film
Een Deense-Zweedse film uit 2016.
Genre: komedie, drama. Taal: Deens met Nederlandse ondertiteling.
De regie is van Thomas Vinterberg. Hij woonde het grootste deel van zijn jeugd in een commune en zijn kleurrijke herinneringen vormen de basis van zijn tragikomische analyse in Kollektivet.
Hoofdrollen: Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Helene Reingaard Neumann.

Extra’s
Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via hun mailadres.
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.

 

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: