14 november 2021

Concertino Harry Hendriks

[iframe src=”https://www.ticketkantoor.nl/shop/20211114-1&embed=1″ name=”ticketshop” width=”600″ height=”575″ frameborder=”1″]

Over het concert

Harry Hendriks is sinds de presentatie van zijn debuutalbum ‘About Time’ en de EP ‘Alle Tijd’ in mei 2019 met zijn eigen werk op diverse podia te vinden.

Bij dit concert speelt Harry in een kleine setting met meesterbassist Eric Coenen. Ze brengen Nederlands- en Engelstalig werk, aangevuld met verhalen over vroeger, nu en straks.

Over de artiest

Harry Hendriks (1967) is een echte ‘snarenvirtuoos’. Na zijn studie Gitaar en Schoolmuziek aan het Conservatorium in Tilburg werkte hij als begeleider van vele singer-songwriters, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers. Hij speelt bij diverse (tribute)projecten met topmuzikanten en werkt hij regelmatig als sessiemuzikant bij studiowerk.
Daarnaast verzorgt Harry deskundigheidsbevordering, teamtrainingen, workshops (ukelele, gitaar en boomwhackers) gastlessen en advies voor primair – en voorgezet onderwijs.
Inmiddels is Harry ook druk bezig met nieuwe repertoire om zijn EP ‘Alle Tijd’ uit te breiden tot een volwaardig cd-album.
Meer informatie over Harry Hendriks is hier te vinden.

Preview

Op Spotify kan alvast genoten van de muziek van Harry Hendriks en ook op YouTube is materiaal van hem te vinden, waaronder onderstaande video.

RIVM-/overheidsrichtlijnen

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Er wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen. Van iedere bezoeker wordt verwacht dat hij/zij een coronatoegangsbewijs en ID/paspoort door een vrijwilliger van Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur laat controleren voor toegang tot het concert.

Toegangskaarten zijn te reserveren via een link op de website van Cultuur Overdag. Er wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Ticketkantoor.
Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Placering voor het concert op volgorde van binnenkomst.

Verwacht wordt dat iedereen met klachten die mogelijk in verband staan met corona thuisblijft, ook al heeft men een coronatoegangsbewijs.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: