15 april 2022: Gerard van Maasakkers

Praktische gegevens
Vrijdagmiddag 15 april 2022
Aanvang: 16.00 uur
Foyer open vanaf 15.30 uur
Zaal open vanaf 15.45 uur
Prijs: € 25,00
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
Vrije plaatskeuze

Dezelfde voorstelling wordt ook nog ’s avonds gespeeld: aanvang: 20.0 uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op maandag 21 februari. Kaarten zijn alleen te koop op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster.

Let op: Toegangskaarten voor eerdere, geannuleerde concerten van Van Maasakkers zijn NIET geldig voor deze voorstelling. U ontvangt uw geld terug aan de balie van Het Klooster.

Voorstelling IK LOOP
Na alle annuleringen was het lastig een nieuwe datum te vinden. Maar binnenkort gaat het toch gebeuren: op vrijdag 15 april speelt Gerard van Maasakkers zijn allerlaatste voorstellingen van IK LOOP (traditiegetrouw) in Nuenen!

Zijn tournee ‘40 jaar liedjes’ was zeer succesvol. Maar Gerard van Maasakkers loopt verder. Hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Zo is Gerard op z’n best. Wat klein is maakt hij groot, wat persoonlijk is maakt hij herkenbaar voor iedereen. Na een optreden zei iemand: “Het is alsof hij bij jou in de kamer zingt”. En zo klinkt Gerard van Maasakkers ook: dichtbij, warm, persoonlijk, ontwapenend. Nieuwe liedjes én klassiekers, een heerlijke middagje dus. Frank Cools, Stein Jansens, Niels Koster en Bart de Win komen weer met hem mee.

Over Gerard van Maasakkers
De in Nuenen geboren en getogen Gerard Van Maasakkers schreef 40 jaar geleden zijn eerste liedje: Hee gaode mee. Het werd een groot succes en het was de start voor een bloeiende carrière. Na Brabant volgde de rest van het land en Van Maasakkers werd een naam in de Nederlandse muziekwereld. Inmiddels heeft Gerard 13 platen uitgebracht.

Samen met Guus Meeuwis en dj Tiësto is Gerard in 2011 benoemd tot ereburger van Brabant.

Mogelijk dankzij
Deze voorstelling is mogelijk dankzij de samenwerking tussen de APS, de huidige beheerder van Het Klooster, en Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur.

Covid-19 maatregelen Check altijd de website voor de laatste status m.b.t. de overheidsmaatregelen i.vm. covid-19.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: