15 augustus 2017

Film ‘The Lady in the Van’

♦ Dinsdag 15 augustus 2017
♦ Aanvang film: 10.30 uur
♦ Foyer open voor koffie/thee vanaf 10.00 uur
♦ Zaal open vanaf 10.15 uur
♦ Einde film: ongeveer 12.15 uur
♦ Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaarten zijn in verband met de vakantiesluiting van Het Klooster (Park 1, Nuenen) pas weer te koop vanaf maandag 14 augustus 2017. De balie is op werkdagen geopend vanaf 8.30 tot 17.30 uur.  U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film
Juffrouw Shepherd is een excentrieke en koppige vrouw van onbekende afkomst die in de jaren zeventig ’tijdelijk’ haar oude busje parkeerde op de oprit van schrijver Alan Bennett in Londen.
Vervolgens bleef ze hier vijftien jaar wonen.
De film vertelt het waargebeurde verhaal van de bijzondere relatie die zich ontwikkelde tussen de schrijver en de oude dame. Het is een bescheiden portret van een eigenaardige, dolende ziel voor wie in de samenleving nooit plaats was.

Bekijk hier een preview van de film.

Over de film
Een Britse, Engelstalige film uit 2015.
Genre: Komisch drama, autobiografie.
Regie: Nicolas Hytner. Cast o.a.: Maggie Smith en Alex Jennings.

The Lady in the Van is een verfilming van het gelijknamige boek en het theaterstuk dat schrijver Alan Bennett op zijn eigen ervaringen baseerde.

Extra’s
Bij inlevering van uw filmkaartje krijgt u bij Auberge Vincent gratis een tweede kopje koffie/thee aangeboden, als u na afloop van de film bij hen komt lunchen of koffiedrinken. Reserveren voor de lunch wordt aanbevolen; neem hiervoor contact op met Auberge Vincent (telefonisch bereiken op 040- 290 6 390) of via hun mailadres.
Uw filmkaartje is alleen geldig op de dag van de filmvertoning.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: