2 februari 2018: Quatrìola Ensemble

Kamerconcert van het Quatrìola Ensemble

Praktische gegevens
Vrijdag 2 februari 2018
Aanvang concert: 15.00 uur
Zaal open vanaf: 14.45 uur
Eindtijd: ongeveer 16.00 uur
Prijs: € 7,50 (incl. koffie/thee na afloop)
Vrije plaatskeuze
Locatie: Het Klooster (Raadszaal)

Kaartverkoop:
via de ticketservice van Cultuur Overdag (betalen met iDeal; de bevestigingsmail is uw toegangsbewijs) óf
op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster (ook nog op vrijdag 2 februari voor aanvang van het concert).

  • Let op: Eerder stond het harpensemble DuoDyade geprogrammeerd. Helaas hebben wij op woensdag 31 januari 2018 te horen gekregen dat het concert niet kan doorgaan: één van de harpistes heeft i.v.m. privéomstandigheden het concert moeten afzeggen. Gelukkig biedt stichting Muziek in Huis een uitstekend alternatief in de vorm van het Quatrìola Ensemble.
  • Bezoekers die al kaarten  voor het concert van DuoDyade hebben en niet nieuwsgierig zijn naar hetgeen het Quatrìola Ensemble biedt, krijgen hun geld terug. Klik hier voor meer informatie.

Over het concert
Over het Quatrìola Ensemble
Hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola Ensemble.
Na het afronden van hun Masterstudies aan het conservatorium, ontdekten Matteo Costanzi (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat ‘frisse lucht’ op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola ensemble is ontstaan.

Wat het Quatrìola Ensemble bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het ensemble biedt thematische programma’s, zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

Cultuur Overdag en Stichting Muziek in Huis
In seizoen 2017/2018 organiseert Cultuur Overdag, mede dankzij een bijdrage van de gemeente Nuenen, speciaal voor ouderen drie concerten met klassieke kamermuziek.
Informatie over alle drie de concerten vindt u in een speciale brochure.

NB: Als een vereniging/(vrijwilligers)organisatie in aanmerking wil komen voor het kopen van toegangskaarten in de voorverkoop dan kan contact opgenomen worden met Cultuur Overdag.
De concerten worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Muziek in Huis. Deze stichting wil via concerten met klassieke muziek de kwaliteit van leven van ouderen en zieken verhogen. Jaarlijks organiseert zij meer dan 600 kamerconcerten uitgevoerd door professionele ensembles.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: