2 oktober 2020

Film ‘Fisherman’s Friends’

Praktische gegevens

♦ Datum: 2 oktober 2020
♦Aanvang film: 19.30 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde film: ongeveer 21.30 uur
♦ Prijs: € 6,00
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
Informatie iv.m. covid-19 maatregelen

Toegangskaarten zijn op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen). De kaartverkoop start 16 september a.s.; er zijn slechts 30 kaarten beschikbaar. UPDATE 2 oktober: het aantal beschikbare kaarten is aangepast aan de meest recente covid-19 richtlijnen.

Consumpties, voor of na de film, kunnen bij de bar van Het Klooster worden besteld en zijn voor eigen rekening.

Inhoud film

Een cynische platenbaas wordt tijdens een vrijgezellenweekend in Cornwall in de maling genomen: zijn collega’s overtuigen hem ervan het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Ondertussen raakt de man steeds meer gecharmeerd van het dorpsleven. Bovendien valt zijn oog op de dochter van één van de koorleden.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Over de film

Jaar: 2019
Land: Verenigd Koninkrijk
Genre: Komedie/Drama
Regie: Chris Foggin
Acteurs: Daniel Mays, James Purefoy en David Hayman
Taal: Engels met Nederlandse ondertiteling

Preview

Informatie over maatregelen i.v.m. covid-19

Er worden maar 50 toegangskaarten verkocht. Bij aankoop van een toegangskaart worden contactgegevens genoteerd (naam, mailadres, telefoonnummer); deze gegevens worden alleen gebruikt indien dit in het kader van een contactonderzoek door de GGD nodig is.

Zitplaatsen worden op volgorde van binnenkomst toegewezen door een vrijwilliger, er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter regel. Verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Na overleg met de beheerder van Het Klooster én de gemeente is gebleken dat de ventilatie met de huidige kennis van zaken voldoende is geregeld. Een gedeelte van de geventileerde lucht komt van buiten (zoals wordt aanbevolen), vooraf en achteraf wordt de theaterzaal goed gelucht. Het ventilatiesysteem is relatief nieuwe (paar jaar oud), is goed c.q. conform onderhoudsschema onderhouden (zo zijn filters in 1e kwartaal van 2020 vervangen).

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur houden alle vereisten rondom covd-19 scherp in de gaten en zorgen dat de juiste maatregelen worden genomen. Het is aan de potentiële bezoeker om persoonlijk de afweging te maken om al dan niet naar de film te komen.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: