Nieuwe datum volgt

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag geen grootschalige culturele activiteiten kan organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen rondom covid-19. Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 20-24 gasten (afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap).

Onder de naam ‘Van Goghkerkje Intiem’ presenteert Cultuur Avonduur, samen met Cultuur Overdag, een reeks concertini met muzikale vrienden van David Hordijk.

UPDATE 3 november 2020: Helaas moet het concertino , eerder gepland op 20 november, worden verzet . We zoeken zo snel mogelijk een nieuwe datum. Iedereen die al kaarten gekocht had, ontvangt het geld terug.

Van Goghkerkje Intiem: ‘Nienke & Dio’

♦ Datum:
♦ Aanvang concert: 19.30 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde concert:
♦ Toegangsprijs: € 10,00
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)

Over het concert

Dio Miskotte & Nienke Crijns zorgen voor ‘Soul Sound’ met een dikke vette glimlach. Dit concertino zit vol vrije expressie door middel van meditatie, Qigong en Tandava beweging /dans. Er kan genoten worden van een kleurenpalet aan klanken; er is live muziek met zang, harmonium en piano. Dat alles met een grote (innerlijke) glimlach!
Tijdens dit concert kun je met een gezonde dosis zelfspot je jezelf eens in de ‘spotlights’ zetten.

Soul Sound: het geluid van de ziel. Geluid is trilling, trilling is beweging.
Je lichaam heeft de wijsheid om te bewegen hoe het wil. Wil je ervaren hoe dit werkt? Wil je lekker ontspannen terwijl je naar mooie klanken luistert? Kom naar dit concertino en deel in de vreugde.

Tip: natuurlijk kun je op een stoel zitten, maar je mag ook je je eigen dekentje of handdoek met een kussen meenemen om op te zitten.

Covid-19 richtlijnen

Reserveren en ‘checkgesprek’
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.
Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde.
Bij aankomst worden de geregistreerde gegevens van iedere gast gecontroleerd en worden enkele vragen over uw gezondheid gesteld. Verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Gebruik mondkapjes
Sinds 1 oktober j.l. adviseert de overheid het gebruik van mondkapjes. Cultuur Avonduur hoopt dat haar gasten deze richtlijn ook in acht nemen bij de registratie en bij binnenkomst resp. het verlaten van het kerkje. Tijdens het concert kan het mondkapje worden afgezet.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: