21 augustus 2020

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur geen grootschalige culturele activiteiten kan organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Toegang voor een concerto is gratis, maar aanmelding/reservering is verplicht. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die volledig naar de optredende musici gaat.
Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 25 gasten.

Concertino: ‘Ericah in Concert’

♦ Datum: vrijdagavond 21 augustus 2020
♦ Aanvang concert: 19.30 uur (VOL) en 20.45 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur / 20.30 uur
♦ Einde concert: 20.15 uur / 21.30 uur
♦ Toegang: gratis, bijdrage voor musici achteraf (per gast een richtbedrag van € 10,00)
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)
♦ Aanmelden voor het concertino kan via deze link.

Over het concert

Ericah heeft een uitgebreid repertoire. Voor het concertino stelt ze een programma samen vol met prachtige soul- en Rhytm & Blues-nummers goed passend bij de ambiance van het mooie, intieme Van Goghkerkje. Denk daarbij aan de tijdloze muziek van Otis Redding, Etta James, Stevie Wonder en Smokey Robinson.

Over Ericah

Onder haar artiestennaam Ericah treedt Erica van Lieshout, een Nuenense in hart en nieren, regelmatig op. Ze verzorgt live zang bij verschillende evenementen / gelegenheden. Van een bruiloft tot tuinfeest en van een singcard tot receptie.
In het verleden was ze lead zangeres bij diverse bands.

Tijdens de coronaperiode in maart t/m mei trad ze vrijwillig op bij vele Buitenconcerten om de mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen een muzikaal hart onder de riem te steken in moeilijke tijd.

Meer over Ericah weten? Kijk dan op haar website.

Een eerste indruk

Erica leverde ook een bijdrage aan het videoprogramma ‘Dwers Nuenen Draait Door’ (aflevering 4; april 2020).

Reserveren i.v.m. RIVM-/overheidsrichtlijnen
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: