21 augustus: een Ierse sessie in Het Park

Zondagmiddag 21 augustus is er opnieuw een kioskconcert in Het Park (aanvang 14.30 uur). Met een keur aan diverse instrumenten zal een groep sessiemuzikanten deze middag een Ierse sfeer door het Park laten klinken vanaf de kiosk. Aanvang van het concert: 14.30 uur. Breng een stoeltje of kleedje mee en kom gezellig luisteren.

Twijfel of het concert vanwege de weersomstandigheden doorgaat? Check altijd even de Facebookpagina of website van Cultuur Overdag.

Niet aanwezig geweest bij het concert met Gertje Raassens zondagmiddag 14 augustus? We nemen u nog even mee terug in de tijd…

Spontaan als ze is heette Gertje Raassens afgelopen zondag de meeste bezoekers zelf, en vaak ook nog bij naam, van harte welkom bij haar optreden. Het waren echte fans die ondanks het warme weer graag naar haar kwamen luisteren.

Er stond een klein windje en de schaduw van de grote bomen zorgde dat het in het park heel aangenaam was. Ook het ijsje dat halverwege het optreden, een spontane bijdrage van Jumbo Ton Grimbergen, droeg hier zeker aan bij.

Gertje maakte met haar optreden een muzikale wereldreis, waarin Nederland, Frankrijk, Italië en Amerika werden aangedaan. Zo kwamen er liedjes van onder andere Suzanne en Freek, Danny Vera, Ramses Shaffy en Edith Piaff voorbij. Het begin én einde van het concert was (natuurlijk) een lied van Gerard van Maasakkers. Het lied aan het einde, Salve Regina, werd luidkeels meegezongen.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *