De Andersons + Thijs Maas

‘HIER DOOFT NIETS’

Praktische gegevens
Zondag 21 januari 2018
Aanvang: 14.30 uur
Zaal open vanaf 14.00 uur
Eindtijd: 16.15 uur (incl. pauze)
Prijs: €12,50
Locatie: De Watermolen van Opwetten (Opwettenseweg 203, 5674 AC Nuenen)
Vrije plaatskeuze

Kaartverkoop

UPDATE 21 januari (10.45 uur): er passen meer stoelen in de zaal bij De Watermolen van Opwetten dan gedacht. Er zijn nog 10 zitplaatsen beschikbaar. Daarna worden staanplaatsen verkocht (€10,00). Kaarten vanaf 13.45 uur bij De Watermolen van Opwetten. Er kan alleen contant worden betaald.

Over de voorstelling
Hier Dooft Nietsis een hartstochtelijk humoristisch theaterconcert over verwondering.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit

Deze middag is dat de uit Nuenen afkomstige zanger, liedschrijver en theatermaker Thijs Maas. Tot voor kort trad Thijs op met zijn succesvolle band ‘MAAS’, maakte hij eigen voorstellingen bij Orkater en was hij onderdeel van het collectief ‘Het Nieuwe Lied’. Nu heeft hij het theater even achter zich gelaten om zich volledig te kunnen storten op zijn studie wijsbegeerte in Gent. Thijs zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Over De Andersons
De Andersons is een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart.
Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling Stockholm Sneeuwt en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme.  Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in Verboden te Lachen van en met Herman van Veen en Het Vreemdelingenlegioen) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.
Nu reist dit sprankelende kleinkunstgezelschap langs bijzondere locaties met Hier Dooft Niets.
Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl

Teaser voorstelling

Luister hier alvast naar een lied uit de voorstelling

De pers over De Andersons
“Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: