23 september: film!

Weer films in Het Klooster!

Vanaf september vertonen Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur maandelijks weer een film. De data van de filmvertoningen voor seizoen 2021-2022 zijn te vinden op www.cultuuroverdag.nl

Toegangskaarten zijn een week voor de filmvertoning op werkdagen te koop bij de balie van Het Klooster. Een toegangskaart kost € 6,50 (exclusief consumptie).

Gegeven de huidige coronarichtlijnen worden slechts 75 toegangskaarten verkocht. Bij de placering wordt rekening gehouden met de 1,5 meter-richtlijn. Daarnaast moet bij binnenkomst in Het Klooster iedere bezoeker naam en adres noteren.

De titel van een film wordt niet meer publiekelijk worden aangekondigd. Dit heeft te maken met de kosten van de filmlicentie van Videma/Filmservice: deze zijn sinds juni jl. bijna verdubbeld. Om een drastische verhoging van de toegangsprijs (sinds 2016 onveranderd) te voorkomen is besloten voortaan gebruik te maken van een standaardlicentie. Ook daarmee kan gekozen worden uit een prachtige catalogus van filmtitels. Maar de titel van een film mag dus niet openbaar worden gecommuniceerd.

Nieuwsgierig naar de titel van de film die vertoond gaat worden? Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. Via deze link (of via de website) kan men zich abonneren op de digitale nieuwsbrief. Bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen) zal ook altijd een aankondiging van de film komen te hangen.

Vrijdagmiddag 17 september hebben alle abonnees een persoonlijke mail ontvangen met informatie over de film die op 23 september wordt vertoond. Nog geen abonnee en u wilt de informatie alsnog ontvangen? Stuur dan een mail naar info@cultuuroverdag.nl en vermeld als onderwerp ‘film 23 september 2021’. De informatie over de film die vertoond gaat worden, wordt dan alsnog gemaild.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *