24 oktober 2016: film ‘Brooklyn’

Film ‘Brooklyn’ Brooklyn_1Sheet_Mech_7R1.indd

♦ Maandag 24 oktober 2016
♦ Aanvang film: 10.30 uur
♦ Foyer open vanaf 10.00 uur
♦ Einde film: ongeveer 12.20 uur
♦ Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf woensdag 5 oktober te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film
Aangetrokken door het veelbelovend Amerika, verhuist een jonge vrouw, Ellis (Saoirse Ronan), rond 1950 vanuit een klein dorp in Ierland naar Brooklyn om te werken en carrière te maken. Daar wordt ze verliefd op de Italiaans-Amerikaanse Tony (Emory Cohen). Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Ellis zal een keuze moeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens.

Een preview van de film is te zien via: preview Youtube

Over de film
Het romantische drama ‘Brooklyn’ is een Engelstalige, Brits-Iers-Canadese film uit 2015 en gebaseerd op het gelijknamige boek van Colm Tóibin. De regisseur is John Crowley; hoofdrollen worden gespeeld door Sanoise Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson. De film ontving drie Oscarnominaties: voor beste film, beste actrice en aangepast scenario.

Extra’s
Na afloop van de film kunt u blijven lunchen. Het Klooster biedt voor € 8,00 per persoon een lunch aan, bestaande uit een kop soep, 2 belegde broodjes, een gekookt ei, een kroket en onbeperkt thee/koffie. Interesse? Koop dan uiterlijk 20 oktober aan de receptie van Het Klooster ook een kaartje voor de lunch. Als u graag als gezelschap aan eenzelfde tafel wil lunchen, meld dit dan even bij de receptie. Als extra service reserveert men dan een tafel voor u.
Geen lunch, maar gewoon in de foyer nog even napraten onder het genot van een drankje? Ook dat kan natuurlijk.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: