28 augustus 2022: Reemers & de Greef

Reemers & de Greef
Zondagmiddag 28 augustus 2022
14.30 – 15.30 uur
Openluchtconcert
Het Park, Nuenen
Tip: breng een kleedje/stoeltje mee

Reemers & De Greef

Na het succesvolle optreden van Reemers & de Greef tijdens de kioskconcerten in 2021 kónden we er niet omheen: ook in 2022 wilden we heel graag een volgend optreden. En gelukkig lukte dat!

Foto: Freek van Buul
Foto: Freek van Buul
Een kort filmpje gemaakt met een smartphone tijdens het kioskconcert op 18 juli 2021.

Frank Reemers en Joep de Greef, wonend in Nuenen resp. Eindhoven, zijn twee oude rotten uit de Nederlandse muziekscene met een vracht aan ervaring en een liefde voor Blues & Roots muziek. Ze spelen met passie en zingen vanuit hun hart.

Op hun website schrijven ze: “Regelmatig gaan we samen naar de bakermat van de Blues, het zuiden van Amerika. Louisiana, Tennessee, Arkansas, Alabama, Texas, Illinois en natuurlijk Mississippi. Daar bezoeken we alle plekken die belangrijk zijn geweest in de historie van de Blues en spelen we ’s avonds in de Juke Joints en Blues cafés.
Naast onze succesvolle bluesbands Ramblin’ Dog en Mojo Hand vinden wij het heerlijk om met zijn 2-en prachtige eigen en zelfbewerkte Blues en Roots nummers ten gehore te brengen aan een geïnteresseerd publiek. Gewapend met diverse gitaren en bluesharp brengen wij een divers repertoire dat gaat van oude fingerpicking Delta blues nummers tot heerlijk swingende pareltjes uit de Blueswereld en omliggende gebieden.

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar onderstaande YouTube video. Meer materiaal is te vinden op hun eigen YouTube kanaal en Facebookpagina.

Bij slecht weer…

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: