28 augustus 2022: Reemers & de Greef

Reemers & de Greef
Zondagmiddag 28 augustus 2022
14.30 – 15.30 uur
Openluchtconcert
Het Park, Nuenen
Tip: breng een kleedje/stoeltje mee

Reemers & De Greef

Frank Reemers en Joep de Greef, wonend in Nuenen resp. Eindhoven, zijn twee oude rotten uit de Nederlandse muziekscene met een vracht aan ervaring en een liefde voor Blues & Roots muziek. Ze spelen met passie en zingen vanuit hun hart.
Na het succesvolle optreden van Reemers & de Greef tijdens de kioskconcerten in 2021 kónden we er niet omheen: ook in 2022 wilden we heel graag een volgend optreden.

De twee frontmannen van de bluesbands Ramblin’ Dog en MOJO HAND, konden het niet laten. Met hun passie voor Blues & Roots muziek zijn ze als duo-act te zien en beluisteren met intieme en ook swingende muziek.
Gewapend met diverse gitaren, bluesharp, stompbox en vooral indringende Blues vocalen brengen zij een divers repertoire dat gaat van fingerpicking Delta Blues tot heerlijk swingende pareltjes uit de blueswereld en daarbuiten. Aangevuld met interessante weetjes over deze muziekstijl.
Met hun jarenlange muzikale ervaring, ook opgedaan tijdens de diverse trips naar het zuiden van Amerika, spelen ze prachtige eigen composities en bewerkte Blues & Roots nummers en raken daarmee keer op keer het geïnteresseerde publiek.

Het duo timmert stevig aan de weg. Dit jaar zijn ze een van de drie finalisten bij de Dutch Blues Challenge. Als ze daar begin oktober winnen mogen ze Nederland vertegenwoordigen in Memphis tijdens de International Blues Challenge 2023 en bij de European Blues Challenge 2023 in Polen. Maar eerst zijn ze dus gewoon bij Cultuur Overdag in Nuenen!

Meer informatie over Reemers & de Greef? Klik hier om naar hun website te gaan.

Reemers en de Greef tijdens het kioskconcert van Cultuur Overdag in 2021.
Foto: Freek van Buul
Een kort filmpje gemaakt met een smartphone tijdens het kioskconcert op 18 juli 2021.

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar onderstaande YouTube video. Meer materiaal is te vinden op hun eigen YouTube kanaal en Facebookpagina.

Bij slecht weer…

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: