29 november 2020

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur geen grootschalige culturele activiteiten kunnen organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de covid-19 richtlijnen . Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 20-24 gasten (afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap).

Onder de naam ‘Van Goghkerkje Intiem’ presenteren Cultuur Avonduur en Cultuur Overdag een reeks concertini met muzikale vrienden van David Hordijk.

Van Goghkerkje Intiem presenteert Tip Jar

♦ Datum: zondag 29 november 2020
♦ Aanvang concert: 15.30 en 16.15 uur
♦ Zaal open: 15 minuten voor aanvang
♦ Duur concert: ongeveer 45 minuten
♦ Toegangsprijs: € 10,00
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)

NB: Zowel het eerste concertino als tweede concertino zijn uitverkocht.

Gereserveerd en geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst uw spam mailbox. Is ook daar niets te vinden? Mail ons dan.

Over het concert

Laat u verrassen door de melodieuze Americana muziek van Tip Jar . Ze voelen zich thuis in het Van Goghkerkje, waar ze al vele malen hebben opgetreden. Op dit moment geven ze iedere week live concerten op Facebook (aanrader!), maar hen echt live zien en horen optreden is natuurlijk nóg mooier.

Luister alvast naar het onlangs uitgebrachte nummer dat ze tijdens het concert zeker zullen spelen: ‘Kiss me’.

Over Tip Jar

Muziekblad OOR noemde Tip Jar de beste americanaband van Nederland. “Een optelsom van echte instrumenten, songs uit het hart, pakkende melodieën en een oprechtheid waar je U tegen zegt.” Het Eindhovens Dagblad verbaasde zich erover “dat zulke authentieke rootsmuziek ‘gewoon’ uit Nederland komt”.

Bart de Win en Harry Hendriks speelden vijftien jaar samen met Gerard van Maasakkers en bundelden samen met zangeres Arianne Knegt opnieuw hun krachten. Tip Jar neemt het publiek aan de hand van melodieuze liedjes mee over plattelandswegen en achterafstraatjes.

Bart de Win: toetsen, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang

Meer van Tip Jar

Covid-19 richtlijnen

Reserveren en ‘checkgesprek’
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.
Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde.
Bij aankomst worden de geregistreerde gegevens van iedere gast gecontroleerd en worden enkele vragen over uw gezondheid gesteld. Verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Gebruik mondkapjes
Sinds 1 oktober j.l. adviseert de overheid het gebruik van mondkapjes. Cultuur Avonduur hoopt dat haar gasten deze richtlijn ook in acht nemen bij de registratie en bij binnenkomst resp. het verlaten van het kerkje. Tijdens het concert kan het mondkapje worden afgezet.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: