29 oktober 2021

Film ‘La Última Primavera’

Praktische gegevens

♦ Datum: vrijdag 29 oktober 2021
♦Aanvang film: 19.30 uur
♦ Foyer open vanaf 19.00 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde film: ongeveer 20.45 uur
♦ Prijs: € 6,50 (zonder koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
♦ Toegang alleen met coronatoegangsbewijs en ID/paspoort

Toegangskaarten zijn vanaf maandag 25 oktober 2021 op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen).

Inhoud film

La Última Primavera is een aangrijpend sociaal realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gebarre Mendoza.

In ‘La Cañada Real’, een sloppenwijk net buiten Madrid, loopt de spanning op wanneer de bewoners te horen krijgen dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. Het land waarop ze wonen is verkocht. David, vader van het gezin en een hardwerkende schroothandelaar, wil niet bij de pakken neerzitten en zoekt naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem. Maar zijn vrouw, de altijd vrolijke Augustina, weet zich van wanhoop geen raad en ook de jongere leden van de familie, oudste zoon David, schoondochter Maria en de jonge Alejandro worstelen met besef dat binnenkort alles gaat veranderen.

Over de film

Jaar: 2020
Land: Nederland, Spanje
Genre: Drama
Regisseur: Isabel Lamberti
Acteurs o.a.: María Duro Rego, David Gabarre Duro, David Gabarre Jiménez, Alejandro Gabarre Mendoza en Angelines Gabarre Mendoza
Taal: Spaans met Nederlandse ondertiteling

Preview

Covid-19 richtlijnen

De film wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Er wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen. Van iedere bezoeker wordt verwacht dat hij/zij een coronatoegangsbewijs en ID/paspoort door een vrijwilliger van Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur laat controleren voor toegang tot de film.

Ik heb nog een ongebruikte toegangskaart voor de film. Kan ik die nog gebruiken? Gasten die vorig jaar al een kaartje voor een film hebben gekocht maar deze niet hebben kunnen gebruiken vanwege de annulering van films kunnen dit kaartje bij Het Klooster omwisselen.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: