29 september: film ‘Dheepan’

Dheepan

Donderdag 29 september 2016dheepan.png

Aanvang film: 10.30 uur
Foyer open vanaf 10.00 uur
Einde film: ongeveer 12.20 uur
Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf 7 september te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen); openingstijden: op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is nog niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film

Om de burgeroorlog in Sri Lanka te ontvluchten, doen een ex-Tamiltijger, een vrouw en een meisje zich voor als een gezin om als vluchtelingen erkend te worden en asiel te krijgen in Frankrijk. Ze komen terecht in een voorstad van Parijs. Ze kennen elkaar nauwelijks, maar proberen samen een leven op te bouwen.

Deze Franse film uit 2015 is een spannend drama van regisseur Jacques Audiard. Op het filmfestival van Cannes 2015 won de film de felbegeerde Gouden Palm. Ook met zijn eerdere films ” Un héros très discret”, “Un prophète” en ” De rouille et d’os” was de regisseur in competitie op dit prestigieuze festival.

Een preview van de film is te zien via YouTube: preview Dheepan

Extra’s

Na afloop van de film kunt u blijven lunchen. Het Klooster biedt voor € 8,00 per persoon een lunch aan, bestaande uit een kop soep, 2 belegde broodjes, een gekookt ei, een kroket en onbeperkt thee/koffie. Interesse? Koop dan uiterlijk 29 augustus aan de receptie van Het Klooster ook een kaartje voor de lunch. Als u graag als gezelschap aan eenzelfde tafel wil lunchen, meld dit dan op 1 september even bij de receptie. Als extra service reserveert men dan een tafel voor u.

Geen lunch, maar gewoon in de foyer nog even napraten onder het genot van een drankje? Ook dat kan natuurlijk.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: