3 december 2021

Film ‘Men & Chicken’

Praktische gegevens

♦ Datum: vrijdag 3 december 2021
♦Aanvang film: 19.30 uur
♦ Foyer open vanaf 19.00 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde film: ongeveer 21.15 uur
♦ Prijs: € 6,50 (zonder koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
♦ Toegang alleen met coronatoegangsbewijs en ID/paspoort

Toegangskaarten zijn vanaf donderdag 25 november 2021 op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen).

Inhoud film

De Deense broers Elias en Gabriel zijn op zijn zachtst gezegd een nogal typische combinatie. Gabriel heeft het nog wel aardig getroffen met een baan aan een universiteit en een aardig stel hersenen, maar Elias is een slag apart. Hij is wanhopig op zoek naar een vrouw en als hij dan eindelijk een date heeft met een psychologe in een rolstoel dan weet hij het met ongelooflijk foute en gevoelloze opmerkingen flink voor zichzelf te vergallen. De vader van Elias en Gabriel ligt op sterven en als de oude man dan uiteindelijk het leven laat komt hij met een schokkende onthulling op de proppen. Palief heeft zijn zoons nog net even bekend kunnen maken dat ze geadopteerd zijn en het nageslacht zijn van een excentrieke wetenschapper die door zijn vreemde experimenten tot persona non grata is verklaard door zijn vakbroeders.

Over de film

Jaar : 2015
Genre : Comedy
Regie : Anders Thomas Jensen
Acteurs : hoofdrollen voor o.a. Mads Mikkelsen, David Dencik, Nicolaj Lie Kaas
Taal : Deens met Nederlandse ondertiteling.

Het was één van de drie films genomineerd door Denemarken hun inzending voor de Academy Award for Best Foreign Language film op de 88ste Academy Awards.

Preview

Covid-19 richtlijnen

De film wordt georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Er wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen. Van iedere bezoeker wordt verwacht dat hij/zij een coronatoegangsbewijs en ID/paspoort door een vrijwilliger van Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur laat controleren voor toegang tot de film.

Ik heb nog een ongebruikte toegangskaart voor de film. Kan ik die nog gebruiken? Gasten die vorig jaar al een kaartje voor een film hebben gekocht maar deze niet hebben kunnen gebruiken vanwege de annulering van films kunnen dit kaartje bij Het Klooster omwisselen.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: