3 juli 2020

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur geen grootschalige culturele activiteiten kunnen organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Toegang voor een concertino is gratis, maar aanmelding/reservering is verplicht. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die volledig naar de optredende musici gaat.
Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 25 gasten.

Concertino: Eva van den Bosch

♦ Datum: vrijdag 3 juli 2020
♦ Aanvang concert: 19.30 uur
♦ Zaal open vanaf 19.15 uur
♦ Einde concert: 20.15 uur
♦ Toegang: gratis, bijdrage voor musici achteraf (richtbedrag 10 euro)
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)
♦ Reserveren is verplicht en kan via deze link.

TROOST: Besmettelijk lieve liedjes 

Het duo Eva van den Bosch en Marc Kuypers nemen in het muziek-theatrale liedprogramma ‘TROOST: Besmettelijk lieve liedjes’ het publiek mee langs de mooiste, liefste, indrukwekkendste en meest troostvolle liedjes die het Nederlands, Zuid-Afrikaans en Brabants rijk is. Van Herman van Veen tot Bløf en van Ramses Shaffy tot Gerard van Maasakkers. In tijden van intelligente afstand, is liefdevolle nabijheid een groter goed dan ooit.

Laat je meevoeren door deze prachtige liedjes, schitterend vertolkt door een buitengewoon innemende podiumpersoonlijkheid.

Over Eva van den Bosch

Eva van den Bosch is muziektheatermaker en zangeres. In 2017 ontving ze van Fonds Podiumkunsten het traject Nieuwe Makers. In de twee jaar die aan dit traject verbonden zijn maakte ze twee veelgeprezen voorstellingen en kreeg ze de kans kennis op te doen bij leermeesters als van o.a. Herman van Veen en Fred Delfgaauw.
Sinds 2018 is Eva verbonden aan productiehuis Peeriscoop van Fred Delfgaauw. Daarnaast vormt Eva samen met gitarist Marc Kuypers een duo.

Luister alvast naar een tweetal prachtige nummers.

Reserveren verplicht i.v.m. RIVM-/overheidsrichtlijnen
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde. Voor binnenkomst wordt een kort ‘checkgesprek’ gehouden; verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: