31 juli 2022: May Maema & Ailig Macleod Moreno

May Maema & Ailig Macleod Moreno
Zondagmiddag 31 juli 2022
14.30 – 15.30 uur
Openluchtconcert
Het Park, Nuenen
Tip: breng een kleedje/stoeltje mee

May Maema

Singer-songwriter May Maema (de artiestennaam van Mariëlle Lunenburg) uit Nuenen laat zich inspireren door alledaagse verhalen die het leven brengt. Fijngevoelig als zij is, zet zij haar zintuigen in om informatie uit haar omgeving op te pikken. Die indrukken, emoties en gevoelens zet zij om in haar eigen creaties. Zij tovert daarbij met tekst en ieder verhaal vraagt om een eigen sfeer, sound en muziekstijl. In haar muziek verwerkt ze invloeden uit o.a. de (akoestische) rock, pop, nederpop, kleinkunst en spoken word.

Ailig Macleod Moreno

Ailig Macleod Moreno uit Leiden is een singer-songwriter, gitarist, artiest en straatmuzikant. De muziek die hij speelt varieert van folk tot singer-songwriter en van rock tot soul. Ailig maakt en schrijft zijn eigen nummers maar speelt ook graag covers op straat of podia. 

Voorproefje

Ook bij de kioskconcerten in 2021 gaven May Maema en Ailig Macleod Moreno een concert. Bekijk hieronder een korte impressie.

Kioskconcert 15 augustus 2021

Beluister hier hun nieuwste single:

Bij slecht weer…

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: