6 april 2018

Kamerconcert ensemble ‘Duo Ambiguity’

Praktische gegevens 
Vrijdag 6 april 2018
Aanvang concert: 15.00 uur
Zaal open vanaf: 14.45 uur
Eindtijd: ongeveer 16.00 uur
Prijs: € 7,50 (incl. koffie/thee achteraf)
Vrije plaatskeuze
Locatie: Het Klooster (Raadszaal)

Vrije kaartverkoop vanaf 13 maart 2018:
via de ticketservice van Cultuur Overdag (betalen met iDeal; de bevestigingsmail is uw toegangsbewijs) óf
op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster.

Over het concert
Het ensemble Duo Ambiguity brengt een gevarieerd klassiek concert. Het programma ziet er als volgt uit:Over Duo Ambiguity
Het ensemble Duo Ambiguity, ontstaan in 2015, bestaat uit Anna Britala (viool) en Aris Georgakopoulos (piano).
Als duo richten Anna en Aris zich op communicatie en plezier: zij doen niets liever dan klassieke muziek toegangelijk te maken voor een breed publiek.

Violiste Anna Britala is een ervaren kamermusicus. Zij speelde in diverse ensembles met optredens zowel in het Concertgebouw als tijdens het Grachtenfestival. Anna studeerde in 2016 aan het Utrechts Conservatorium af bij Elisabeth Perry en werkt regelmatig bij het Radio Filharmonisch Orkest. Ze is betrokken bij verschillende eigentijdse muziekprojecten.
Pianist Aris Georgakopoulos behaalde in Griekenland diploma’s in zowel piano als theorie, harmonie en contrapunt. Hij studeerde in 2017 af bij Klara Wurtz aan het Utrechts Conservatorium. Als solist heeft Aris opgetreden in de concertzalen Megaron in Athene en Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Cultuur Overdag en Stichting Muziek in Huis
In seizoen 2017/2018 organiseert Cultuur Overdag, mede dankzij een bijdrage van de gemeente Nuenen, speciaal voor ouderen drie concerten met klassieke kamermuziek.
Informatie over alle drie de concerten vindt u in een speciale brochure.
NB: Als een vereniging/(vrijwilligers)organisatie in aanmerking wil komen voor het kopen van toegangskaarten in de voorverkoop dan kan contact opgenomen worden met Cultuur Overdag.
De concerten worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Muziek in Huis. Deze stichting wil via concerten met klassieke muziek de kwaliteit van leven van ouderen en zieken verhogen. Jaarlijks organiseert zij meer dan 600 kamerconcerten uitgevoerd door professionele ensembles.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: