7 en 8 april 2023

Praktische gegevens
Vrijdag 7 april en Zaterdag 8 april 2023
Aanvang: 20.00 uur
Kerkje open vanaf 19.45 uur
Prijs: € 25,00
Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
Vrije plaatskeuze

Kaartverkoop
Toegangskaarten à € 25,00 zijn alleen te koop op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster.

Over ‘Zald’mhebbe!’

Nieuwe schoenen, nieuw pak en nieuwe muziek: daar Zald’mhebbe!, Gerard van Maasakkers. De Brabantse zanger rijpt net als een goede wijn alsmaar door en wordt steeds beter. Met zijn betoverende stem, ontwapenende persoonlijkheid en schitterende liedteksten weet hij zijn publiek keer op keer in te pakken. In Zald’mhebbe! zingt hij zowel nieuw en oud materiaal, immer prachtig in zijn eenvoud. Dat is nou typisch Van Maasakkers. Begeleiding: Bart de Win (toetsen), Frank Cools (snaren en trompet) en Niels Koster.

Over Gerard van Maasakkers

Gerard van Maasakkers (Nuenen, 26 maart 1949) maakt sinds 1978 lp’s en cd’s met eigen liedjes in zijn Brabantse tongval. Zijn thema’s zoekt hij dicht-bij-huis; het kleine wordt groot als hij erover zingt.

Naast andere prijzen ontving hij bij zijn 30-jarig jubileum een Gouden Harp, de hoogste Nederlandse muziekprijs. Hij kreeg hij de Annie MG Schmidtprijs voor het beste Nederlandse theaterlied, in 2012 (voor Zomaar Onverwacht) en in 2014 (voor Mijn Kind). “Als Gerard zingt, is het net of hij bij mij in de huiskamer zit” zei onlangs een concertbezoeker.

Meer weten over Gerard? Lees dan eens zijn biografie op zijn website.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: