wordt verwacht

Bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën. Nu Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur geen grootschalige culturele activiteiten kunnen organiseren, wordt gestart met Concertini in het Van Goghkerkje: korte concerten van ongeveer 45 minuten.

Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de covid-19 richtlijnen . Dit betekent ook dat er maar plaats is voor ongeveer 20-24 gasten (afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap).

Onder de naam ‘Van Goghkerkje Intiem’ presenteren Cultuur Avonduur en Cultuur Overdag een reeks concertini met muzikale vrienden van David Hordijk.

UPDATE 3 november 2020: Helaas moet het concertino verzet worden. We zoeken zo snel mogelijk een nieuwe datum. Iedereen die al kaarten gekocht had, ontvangt het geld terug.

Van Goghkerkje Intiem presenteert PYURE | ‘Kietelsteen’

♦ Datum: nieuwe datum wordt gezocht
♦ Aanvang concert: 14.30 uur
♦ Zaal open vanaf 14.15 uur
♦ Einde concert: 15.15 uur
♦ Toegangsprijs: € 10,00
♦ Locatie: Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen)

Als het eerste concertino is uitverkocht wordt diezelfde middag een tweede concert georganiseerd.

Over het concert

Troubadour Jos van Rens speelt zijn muzikaal theaterprogramma ‘Kietelsteen’ . Laat u aangenaam verrassen door liedjes en verhalen over doodgewone kiezelstenen, over hoe ossenbloed vermengt met biest de tand des tijds trotseren.
In de sporen van Vincent schildert Jos met muziek, kleur- én luisterrijke beelden. Over alledaagse dingen die bijzonder worden door er aandacht aan te geven. Keiharde luistermuziek die je raakt, zacht als dons en helder als zwart ijs.

Over PYURE

PYURE-muziek in 2015 opgericht door Jos van Rens, is een muzikaal concept met samenwerking van diverse talentvolle muzikanten zoals: Zea, BJ Baartmans, Sumayya Sheeba, Jo Didderen en Dwayne Verheijden.

In opdracht van Platenmaatschappij Universe Records verschenen de cd’s ‘PYURE Cohen in het Limburgs’ en ‘PYURE True Colors’. Daarnaast verschenen diverse singles en EP’s in eigen beheer. Alle producties zijn gemaakt in co-samenwerking met producent en sessiemuzikant B.J. Baartmans (bekend van o.a. Iain Matthews, Jack Poels (Rowwen Hèze) en Frans Pollux).

Een eerste indruk

Covid-19 richtlijnen

Reserveren en ‘checkgesprek’
Na de aanmelding stuurt Cultuur Overdag een mail met de nummers van de gereserveerde stoelen in het Van Goghkerkje. De stoelen worden toegewezen van ‘voor naar achter’; er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.
Gasten gaan via de voordeur naar binnen en verlaten het kerkje aan de achterzijde.
Bij aankomst worden de geregistreerde gegevens van iedere gast gecontroleerd en worden enkele vragen over uw gezondheid gesteld. Verwacht wordt dat iedereen met verkoudheidsklachten thuisblijft.

Gebruik mondkapjes
Sinds 1 oktober j.l. adviseert de overheid het gebruik van mondkapjes. Cultuur Avonduur hoopt dat haar gasten deze richtlijn ook in acht nemen bij de registratie en bij binnenkomst resp. het verlaten van het kerkje. Tijdens het concert kan het mondkapje worden afgezet.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: