concert artemisses geannuleerd

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Een van die maatregelen is het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

Bovenstaande betekent dat ook het concert van ArteMisses, gepland op vrijdag 27 maart, niet doorgaat. In overleg met Stichting Muziek in Huis wordt een nieuwe datum voor het concert gezocht (waarschijnlijk in het najaar).

Gasten die al een toegangskaart hebben gekocht, krijgen hun geld terug. Dit kan door de kaart(en) op werkdagen tijdens kantooruren in te wisselen aan de balie van Het Klooster.

Op dit moment weet niemand hoe de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt en wat dit betekent voor de activiteiten van Cultuur Overdag. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op de website (www.cultuuroverdag.nl) op de hoogte. Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *