Concert ArteMisses

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Een van die maatregelen is het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

Bovenstaande betekent dat ook het concert van ArteMisses niet doorgaat. In overleg met Stichting Muziek in Huis zal een nieuwe datum voor het concert worden gezocht (waarschijnlijk wordt dit in het najaar).

Gasten die al een toegangskaart gekocht hebben, krijgen hun geld terug. Dit kan door de kaart op werkdagen tijdens kantooruren in te wisselen aan de balie van Het Klooster.

Concert ArteMisses

Praktische gegevens

♦ Datum: waarschijnlijk najaar 2020
♦Aanvang concert: 15.00 uur
♦ Zaal open vanaf 14.45 uur
♦ Einde concert: 16.00 uur
♦ Prijs: € 8,50 (inclusief een kopje koffie/thee na afloop concert)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)
♦ Vrije plaatskeuze

Over het concert

ArteMisses is een klassiek trio dat het publiek verrast met veelzijdige programma’s. Ze brengen duetten van barok tot laat-romantiek, opera aria’s en instrumentaal spel. Dit alles gecombineerd met een vleugje theater. Dit maakt een concert van ArteMisses tot een boeiende, afwisselende voorstelling.

Het exacte programma is medio januari bekend.

Over de musici

ArteMisses bestaat uit Arwen Christiaanse ( piano), Hester Hentzepeter (sopraan) en Karen Langendonk (mezzosopraan en dwarsfluit). Meer over deze dames is te lezen op hun website.

Cultuur Overdag en Stichting Muziek in Huis

Ook in seizoen 2019/2020 organiseert Cultuur Overdag, mede dankzij een bijdrage van de gemeente Nuenen, laagdrempelige concerten klassieke kamermuziek. Iedereen is welkom bij deze concerten. Zeker ook zij voor wie het niet vanzelfsprekend is naar een concert te gaan, omdat zij bijvoorbeeld ziek of mindervalide zijn.

De concerten worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Muziek in Huis. Deze stichting wil via concerten met klassieke muziek de kwaliteit van leven van ouderen en zieken verhogen. Jaarlijks organiseert zij meer dan 600 kamerconcerten uitgevoerd door professionele ensembles.

Samenwerking Vier het Leven

Deze voorstelling is opgenomen in het programma van Vier het Leven. Informatie over de samenwerking tussen Cultuur Overdag en Vier het Leven is hier te vinden.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: