Over Cultuur Avonduur

Cultuur Avonduur: culturele activiteiten voro mensen met tijd in de avonduren. Voor iedereen: jong of oud(er), man of vrouw, inwoner van Nuenen of van elders… het maakt niet uit. Iedereen met tijd in de avonduren is welkom!

Cultuur Avonduur is gestart begin 2020. Helaas zorgde corona voor een wat andere begin dan door de vrijwilligers was voorzien. Vanaf 1 juni worden regelmatig concertini (kleine concerten van ongeveer 45 minuten) georganiseerd in het Van Goghkerkje. Waar mogelijk zullen ook regelmatig films vertoond gaan worden in Het Klooster. Een overzicht van de activiteiten is hier te vinden.

Informatie over activiteiten
Nieuws en informatie over de activiteiten van Cultuur Avonduur is te vinden via de social media (Facebook, Instagram, Twitter: @CultuurAvonduur).

Daarnaast verschijnt regelmatig informatie in de lokale kranten van de gemeente Nuenen c.a. (De Nuenense Krant, Rond de Linde).

Maandelijks wordt per email een nieuwsbrief verzonden waarop men zich kan abonneren. De nieuwsbrieven zijn ook te vinden op deze website.

Kort actueel nieuws wordt vermeld i een blogbericht op deze website. Geïnteresseerden kunnen zich op de website (homepagina, linksonder) registreren zodat men ieder blogbericht automatisch als email krijgt toegestuurd.

Ideeën voor Cultuur Avonduur
Heeft u ideeën voor film, voorstellingen of evenementen in het kader van Cultuur Avonduur? We horen het heel graag! Ook als u zelf een activiteit zou willen organiseren: niets is op voorhand onmogelijk! Laat het ons weten.

Vrijwilligers Cultuur Avonduur
De volgende vrijwilligers zetten zich maandelijks actief en belangeloos in voor Cultuur Avonduur: Anneberthe Stolten, Els van den Munckhof, Joseph Swinkels, Nancy Groenen en Richarda de Könnigh.

Stichting Cultuur en Kunst Nuenen
De activiteiten van Cultuur Avonduur zijn ondergebracht bij Stichting Cultuur en Kunst Nuenen.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: