Dan ook maar een website

Superhandig hoor, Facebook! (Kijk eens aan de rechterkant van dit scherm.) Eenvoudig in gebruik, snel en gratis! Zo bereiken we ook de meer ‘digitale’ generaties.  De meer traditionele media vergeten we natuurlijk niet. Persberichten schrijven en nieuwsbrieven maken: met de computer gaat het snel en goedkoop. Bovendien kun je ondertussen lekker warm achter je bureau zitten.

Het ophangen van de maandelijkse flyers is soms minder comfortabel: het is maar goed dat we met 10 vrijwilligers zijn die bereid zijn door wind-en-regen te fietsen!

Facebook, nieuwsbrieven, flyers….maar  het zou natuurlijk ook wel handig zijn als iedereen alle informatie over ‘Cultuur Overdag’ eenvoudig zou kunnen vinden op internet. Een website dus. Maar zonder dat het geld kost, want dat hebben we dus niet. WordPress dan misschien? Kost wel even tijd om dat onder de knie te krijgen, maar die kennis komt vast vaker van pas.
(Er is wel een klein nadeel: af en toe schijnt er een advertentie onder een berichtje geplaatst te worden. Gratis heeft immers ook een prijs!)

En zie: met gepaste trots kunnen we nu onze website presenteren. We zijn er blij mee! Abonneer u vooral via de blauwe button rechtsboven. U ontvangt dan alle nieuwe berichten op deze website automatisch in uw mailbox!

PS: Nee, we hebben nog geen Twitter. Schijnt op zijn retour te zijn. En ja: Instagram is ‘hot’. Maar dat laten we nog maar even liggen…

Informatie delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *