15 september 2016

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Donderdag 15 september 2016 

LET OP:  HERHALING VAN 1 SEPTEMBER

♦ Aanvang film: 10.30 uur
♦ Foyer open vanaf 10.00 uur
♦ Einde film: ongeveer 12.20 uur
♦ Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn inmiddels te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen),  op werkdagen open van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt alleen contant betalen. Het is nog niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Inhoud film

Allan wordt 100 jaar en dat vieren ze in het bejaardenhuis. De jarige job krijgt het echter op zijn heupen en smeert ‘m kort voor het feest losbarst: hij klimt uit het raam en verdwijnt.
Koelbloedig als altijd begint hij aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven, waarbij duidelijk wordt dat hij een grote stempel op de twintigste-eeuwse geschiedenis heeft gedrukt.

Deze Zweedse film uit 2014 is een humoristisch drama, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson waarvan wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren werden verkocht.
Regisseur is Felix Herngren. Hoofdrolspelers zijn Robert Gustafsson, Iwar Wiklander.

Een preview van de film is te zien via YouTube: preview De 100 jarige man die… of klik op onderstaand filmpje.

Een interview met de regisseur en een extra filmpje is te vinden via de volgende link: Film 1 artikel

Extra’s

Na afloop van de film kunt u blijven lunchen. Het Klooster biedt voor € 8,00 per persoon een lunch aan, bestaande uit een kop soep, 2 belegde broodjes, een gekookt ei, een kroket en onbeperkt thee/koffie. Interesse? Koop dan uiterlijk 29 augustus aan de receptie van Het Klooster ook een kaartje voor de lunch.
Als u graag als gezelschap aan eenzelfde tafel wil lunchen, meld dit dan op 1 september even bij de receptie. Als extra service reserveert men dan een tafel voor u.

Geen lunch, maar gewoon in de foyer nog even napraten onder het genot van een drankje? Ook dat kan natuurlijk.

Kaartjes gekocht voor 1 september?

De vele bezoekers die op donderdag 1 september naar Het Klooster waren gekomen om de film ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ te zien, waren die ochtend vroeg thuis. Door technische problemen met de beamer werd de filmvertoning voortijdig gestopt.

In overleg met Het Klooster is inmiddels een nieuwe datum gepland: donderdag 15 september. Bezoekers met een kaartje voor 1 september kunnen datzelfde kaartje gebruiken voor de nieuwe vertoning.

Had u een kaartje voor 1 september, maar u kunt niet komen op 15 september? U kunt aan de receptie van Het Klooster het kaartje komen omruilen voor een kaartje voor de film ‘Dheepan’ op 29 september.

Als u een kaartje had voor de lunch op 1 september: het kaartje is ook geldig voor de lunch op 15 september. We vragen u in dat geval te bellen met Het Klooster (040 284 3181) om door te geven met hoeveel personen u komt lunchen. Zo kan men daar met de inkoop rekening mee houden.

U had geen kaartje, maar u wilt de film toch graag zien: u bent van harte welkom op 15 september. Vanaf 7 september kunt u voor € 6,50 een toegangskaartje kopen aan de receptie van Het Klooster. Kaartjes voor de lunch zijn tot en met 12 september te koop.

 

 

 

Informatie delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: