Lindespelers voor Cultuur Overdag

Woensdag 9 november 2016 

Na het grote succes van hun jubileumtheatertour ‘4 met ons mee’ medio oktober spelen De Lindespelers op verzoek van Cultuur Overdag op woensdag 9 november nogmaals de eenakters ‘Wagner’ en ‘Een lichte lunch’. De voorstelling wordt gespeeld op een bijzondere, sfeervolle locatie: de Watermolen van Opwetten.

wagner+lichtelunch.png

Een Lichte Lunch – Peter van Straaten
Twee vrouwen besluiten na een bezoek aan hun moeder in het bejaardenhuis nog even een lichte lunch te nemen voordat ze hun eigen weg vervolgen. Beide zussen kijken op een geheel eigen wijze terug op hun jeugd. De oudste onthult familiegeheimen, de jongste neemt het erg licht op. Tijdens de lunch groeien de dames naar elkaar toe. Of dat aan de lichte lunch ligt? In meerdere betekenissen wellicht.
Spelers: Jeannette Bouwmans, Margriet Jonker en Dion Peters
Regie: Elly Dijstelbloem

Wagner
In een theesalon is de ober druk doende met klassieke muziek. Een jonge journaliste in opleiding komt binnen. Ze krijgt nog 1 kans om zich te bewijzen met een pakkend verhaal. Als er 2 oudere dames binnen komen blijken zij een vreemde verhouding te hebben tot de ober. Hij wordt door hen gedresseerd. De journaliste grijpt haar kans om dit verhaal vast te leggen. Wat zou de werkelijke reden zijn van dit vreemde gedrag?
Spelers: Jos Habraken, Sandra van de Westerlo, Ann Nijdam, Anneberthe Stolten
Regie: Elly Dijstelbloem

Praktische gegevens

♦ Aanvang: 14.00 uur
♦ Ontvangst vanaf 13.45 uur
♦ Einde: 16.00 uur
♦ Toegangsprijs: € 12,50 per bezoeker
♦ Inclusief 2x een kopje koffie/thee met koekje (voor de voorstelling én in de pauze)
♦ Locatie: De Watermolen van Opwetten (Opwettenseweg 203, 5674 AC Nuenen)
♦ Kaartverkoop: tot en met 8 november op werkdagen bij de receptie van Het Klooster

Na de voorverkoop kunnen op 9 november vanaf 13.00 uur de dan nog beschikbare kaarten worden gekocht bij de Watermolen van Opwetten. Let op: u kunt dan uitsluitend contant betalen.

Extra

Om 13.00 uur kunt u voorafgaand aan de voorstelling lunchen bij De Watermolen van Opwetten. Voor maar € 9,50 per bezoeker krijgt u een ‘Cultuur Overdag lunch’: een heerlijke kop soep, 2 belegde luxe broodjes en koffie/thee.
Kaarten voor de lunch zijn tot en met 3 november eveneens te koop bij Het Klooster.

 

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: