december 2020: weer film!

Ontspanning met spanning
Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur vertonen weer een film

Op donderdagochtend 10 december (aanvang: 10.30 uur) én vrijdagavond 11 december (aanvang: 20.00 uur) wordt in Het Klooster weer een film vertoond. Toegangsprijs: € 6,00. Per filmvertoning zijn slechts 30 kaarten beschikbaar.

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur hebben gekozen voor een spannende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

De filmtitel mag, in verband met de licentievoorwaarden, dit keer niet openbaar bekend worden gemaakt. Niet op onze website of in de pers. Nieuwsgierig naar de filmtitel? Bij Het Klooster hangt een poster met de filmtitel en informatie over de film. Dat mag namelijk wel.

Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. Dat mag namelijk ook.
NB: Abonneren op de digitale nieuwsbrief kan hier. Zo ontvangt u een volgende keer ook het nieuws over de filmtitel.

Voor deze nieuwe, beperkte manier van aankondigen is gekozen om de kosten van de filmlicentie voor een filmvertoning naar het minimum terug te brengen. Zo kunnen voorlopig toch regelmatig films worden geprogrammeerd.

Uiteraard wordt rekening gehouden met alle geldende covid-19 richtlijnen, zoals de 1,5 meter-richtlijn en het gebruik van mondkapjes (die afgezet mogen worden als men zit).

Informatie delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *