film 12 maart geannuleerd

Zoals vele organisaties in Noord-Brabant heeft ook Cultuur Overdag het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend gevolgd. Gegeven de meest recente informatie van het RIVM en de Brabantse Veiligheidsrisico’s heeft Cultuur Overdag besloten de film op donderdagochtend 12 maart niet door te laten gaan. Natuurlijk levert bovenstaand besluit ook vragen op. Hier de meest voor de hand liggende vragen mét antwoord:

Ik had al een kaartje voor de film gekocht. Krijg ik mijn geld terug? Gasten die al een kaartje voor de film hebben gekocht, kunnen dit kaartje gebruiken bij een volgende film. Desgewenst kan men ook, op werkdagen tijdens kantooruren, het geld terugkrijgen.

Ik had me verheugd op de film ‘On the Basis of Sex’. Wordt deze nog vertoond? We zijn in overleg met de organisatie die de filmlicenties verstrekt. We hopen op hun medewerking om zonder extra kosten de film op een later, nog nader te bepalen tijdstip, te mogen vertonen. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op onze website (www.cultuuroverdag.nl)op de hoogte van alle ontwikkelingen.  Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Gaat de film in april wel door? Het laat zich op dit moment slecht voorspellen hoe de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt. We houden u via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichtgeving op onze website (www.cultuuroverdag.nl)op de hoogte van alle ontwikkelingen.  Ook kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via deze link. Het laatste nieuws ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *