Film in tijden van max 30 bezoekers

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur vertonen weer een film

Op donderdagochtend 10 december (aanvang: 10.30 uur) en vrijdagavond 11 december (aanvang: 20.00 uur) wordt in Het Klooster weer een film vertoond. Toegangsprijs: € 6,00. Per film zijn slechts 30 kaarten beschikbaar.

Toegangskaarten zijn vanaf woensdagmiddag 2 december op werkdagen tijdens kantooruren te koop bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen).

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur hebben gekozen voor een spannende film! Welke? Dat mag, in verband met de licentievoorwaarden, dit keer niet openbaar bekend worden gemaakt (niet op een website of in de pers). Nieuwsgierig naar de filmtitel? Bij Het Klooster hangt een poster informatie over de film.
Een hint mogen we natuurlijk wel geven: het is een spannende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. (Via website www.cultuuroverdag.nl kan men zich abonneren op de digitale nieuwsbrief.) Voor deze nieuwe, beperkte manier van aankondigen is gekozen om de kosten van de filmlicentie voor een filmvertoning naar het minimum terug te brengen. Zo kunnen voorlopig toch regelmatig films worden geprogrammeerd.

Uiteraard wordt rekening gehouden met alle geldende covid-19 maatregelen, zoals de 1,5 meter-richtlijn en het gebruik van mondkapjes (die afgezet mogen worden als men zit).

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: