filmvertoningen seizoen 2021-2022

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur vertonen vanaf september 2021 weer films. Een aantal zaken zullen echter anders zijn dan voorheen.

De kosten voor een pluslicentie van Videma/Filmservice is verdubbeld. Dit betekent dat de toegangsprijs drastisch verhoogd zou moeten worden. Om dit te voorkomen is besloten gebruik te gaan maken van een standaardlicentie. Ook daarmee kan gekozen worden uit een prachtige catalogus van filmtitels. Het enige verschil is dat de titel van een film niet langer publiekelijk mag worden aangekondigd.

Nieuwsgierig naar de titel van de film die vertoond gaat worden? Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. Via website www.cultuuroverdag.nl kan men zich abonneren op de digitale nieuwsbrief. Bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen) zal ook altijd een aankondiging van de film komen te hangen.
Een mail sturen met als onderwerp ‘Films’ kan ook. Er wordt dan automatisch een e-mail met informatie over de films teruggestuurd.

Toegangskaarten zijn alleen op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster te koop. De verkoop start een week voor een filmvertoning. Toegangsprijs voor de film is € 6,50.
NB: In de prijs is géén kopje koffie/thee mee inbegrepen. Dit heeft te maken met de kosten van de filmvertoning. Sinds 2016 zijn de kosten gestegen, maar is de toegangsprijs onveranderd gebleven.

Films worden georganiseerd met inachtneming van de verplichte richtlijnen van het RIVM en de overheid. Vanaf 25 september wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen. Van iedere bezoeker wordt verwacht dat hij/zij een coronatoegangsbewijs en ID/paspoort door een vrijwilliger van Cultuur Overdag/Cultuur Avonduur laat controleren voor toegang tot de film.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: