Films in Het Klooster

Toegangskaarten voor de film zijn alleen op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster te koop. De verkoop start meestal een week voor een filmvertoning.
Toegangsprijs voor de film is € 6,50.

Filmtitels worden met ingang van seizoen 2021-2022 niet langer publiekelijk aangekondigd. Dit heeft te maken met de kosten van de filmlicenties.

De kosten voor een pluslicentie van Videma/Filmservice zijn bijna verdubbeld ten opzicht van voorgaande jaren. Dit betekent dat de toegangsprijs drastisch verhoogd zou moeten worden. Om dit te voorkomen is besloten gebruik te gaan maken van een standaardlicentie. Ook daarmee kan gekozen worden uit een prachtige catalogus van filmtitels. Het enige verschil is dat de titel van een film niet langer publiekelijk mag worden aangekondigd.

Nieuwsgierig naar de titel van de film die vertoond gaat worden? Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. Via website www.cultuuroverdag.nl kan men zich abonneren op de digitale nieuwsbrief. Bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen) zal ook altijd een aankondiging van de film komen te hangen.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: