filmvertoningen seizoen 2021-2022

Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur vertonen vanaf september 2021 weer films. Een aantal zaken zullen echter anders zijn dan voorheen.

De kosten voor een pluslicentie van Videma/Filmservice is verdubbeld. Dit betekent dat de toegangsprijs drastisch verhoogd zou moeten worden. Om dit te voorkomen is besloten gebruik te gaan maken van een standaardlicentie. Ook daarmee kan gekozen worden uit een prachtige catalogus van filmtitels. Het enige verschil is dat de titel van een film niet langer publiekelijk mag worden aangekondigd.

Nieuwsgierig naar de titel van de film die vertoond gaat worden? Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur ontvangen een persoonlijke mail met informatie over de film. Via website www.cultuuroverdag.nl kan men zich abonneren op de digitale nieuwsbrief.
Bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen) zal ook altijd een aankondiging van de film komen te hangen.

Toegangskaarten zijn alleen op werkdagen aan de balie van Het Klooster te koop. De verkoop start een week voor een filmvertoning. Toegangsprijs voor de film is € 6,50.
NB: In de prijs is géén kopje koffie/thee mee inbegrepen. Dit heeft te maken met de kosten van de filmvertoning. Sinds 2016 zijn de kosten gestegen, maar is de toegangsprijs onveranderd gebleven.

Om de vrijwilligers van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur niet te belasten met de controles van vaccinatiebewijzen etc. is ervoor gekozen voorlopig slechts 75 toegangskaarten per filmvoorstelling te verkopen. Bij de placering wordt rekening gehouden met de 1,5 meter-richtlijn. Verder vereist Het Klooster dat uw gegevens bij binnenkomst worden geregistreerd.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: