GEDICHTENWEDSTRIJD

Cultuur Overdag Nuenen organiseert, in samenwerking met Bibliotheek Dommeldal een gedichtenwedstrijd bij het thema ‘Eerste Liefde’ van de Boekenweek 2022.

Iedereen heeft vast wel herinneringen aan een eerste liefde, of droomt ervan. Laat ze je inspireren om er een mooi gedicht over te schrijven. Geef je over aan je pen of toetsenbord en creëer met woorden een tekst om verliefd op te worden.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Informatie delen:

Korte winterstop

De meest recente covid-19 maatregelen betekenen dat de geplande film van Cultuur Avonduur op vrijdagavond 3 december a.s. niet doorgaat.

Voor Cultuur Overdag leken de maatregelen gunstig: pas na 17.00 uur een verbod op concerten en films. Bovendien zijn activiteiten in Het Klooster prima te organiseren conform de noodzakelijke maatregelen (QR-check, ventilatie, 1,5 meter afstand houden).

Maar: het organiseren van activiteiten overdag botst tegelijkertijd ook met de oproep van de overheid om contactmomenten met anderen gedurende de komende weken te beperken. Dat onze gasten deze regel ook zo interpreteren was te merken aan het bezoekersaantal bij de film in november: veel lager dan normaal.

Bestuur en vrijwilligers van Cultuur Overdag en Cultuur Avonduur hebben daarom met veel pijn in het hart besloten om de filmvoorstellingen in december te annuleren. Maandelijks wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws kan terecht op de website van Cultuur Overdag (www.cultuuroverdag.nl). De abonnees op de digitale nieuwsbrief ontvangen het meeste recente nieuws automatisch (abonneren via de website).

Informatie delen: