Impressie ‘Lindespelers voor Cultuur Overdag’

‘Een lichte lunch’ gevolgd door ‘Wagner. Op 9 november 2016 speelden de Lindespelers deze eenakters op een voor hen niet alledaagse locatie: De Watermolen van Opwetten (Nuenen). De ruimte waar gespeeld werd (de Oliemeulen) was sfeervol en intiem. Lees en kijk naar een impressie van een bijzondere, genoeglijke middag!

Een Lichte Lunch

Twee vrouwen besluiten na een bezoek aan hun moeder in het bejaardenhuis nog even een lichte lunch te nemen voordat ze hun eigen weg vervolgen. Beide zussen kijken op een geheel eigen wijze terug op hun jeugd. De oudste onthult familiegeheimen, de jongste neemt het erg licht op. Tijdens de lunch groeien de dames naar elkaar toe. Of dat aan de lichte lunch ligt? In meerdere betekenissen wellicht.
Spelers waren Jeannette Bouwmans, Margriet Jonker en Dion Peters. De regie was van
Elly Dijstelbloem.

Wagner

In een theesalon is de ober druk doende met klassieke muziek. Een jonge journaliste in opleiding komt binnen. Ze krijgt nog 1 kans om zich te bewijzen met een pakkend verhaal. Als er 2 oudere dames binnen komen blijken zij een vreemde verhouding te hebben tot de ober. Hij wordt door hen gedresseerd. De journaliste grijpt haar kans om dit verhaal vast te leggen. Wat zou de werkelijke reden zijn van dit vreemde gedrag?
Spelers waren Jos Habraken, Sandra van de Westerlo, Ann Nijdam en Anneberthe Stolten. De regie was van Elly Dijstelbloem.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: