Juli 2016

The Butler

Vrijdag 22 juli 2016 

♦ Aanvang film: 10.30 uur
♦ Foyer open vanaf 10.00 uur
♦ Pauze (15 minuten) om 11.30 uur
♦ Einde film: ongeveer 13.00 uur
♦ Prijs: € 6,50 (inclusief een kopje koffie/thee)
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

Toegangskaartjes zijn vanaf maandag 27 juni te koop aan de receptie van Het Klooster (Park 1, Nuenen), iedere werkdag open van 8.30 tot 17.30 uur. U moet contant betalen. Het is nog niet mogelijk om via de website van Het Klooster kaartjes te bestellen.

Vanwege de duur van de film (132 minuten) is er een korte pauze. In de foyer is dan koffie/thee verkrijgbaar echter alleen met het strookje van uw toegangsbewijs, zodat u snel bediend kunt worden. De pauze is slechts 15 minuten.

Inhoud film

De film gaat het over het levensverhaal van de zwarte butler Cecil die in Amerika tijdens drie decennia zeven presidenten bediende. Het is niet alleen een film over de Amerikaanse geschiedenis en rassendiscriminatie, maar gaat ook over de kracht van de familieband.

Het verhaal is gebaseerd op het leven van Eugene Allen, die vanaf 1952 daadwerkelijk butler was van zeven Amerikaanse presidenten waaronder Richard Nixon, John F. Kennedy en Ronald Reagan.

Amerikaanse film uit 2013. Regie: Lee Daniels.
Hoofdrollen voor o.a. Forest Whitaker en Oprah Winfrey.

Een preview van de film is te zien via YouTube: preview The Butler

 

Extra’s

Na afloop van de film kunt u blijven lunchen. Het Klooster biedt voor € 8,00 per persoon een lunch aan, bestaande uit een kop soep, 2 belegde broodjes, een gekookt ei, een kroket en onbeperkt thee/koffie. Interesse? Koop dan vóór 20 juli aan de receptie van Het Klooster ook een kaartje voor de lunch.
Als u graag als gezelschap aan eenzelfde tafel wil lunchen, meld dit dan op 22 juli even bij de receptie.  Als extra service reserveert men dan een tafel voor u.

Geen lunch, maar gewoon in de foyer nog even napraten onder het genot van een drankje? Ook dat kan natuurlijk.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: