Laatste kioskconcerten 2022 verrassend afgesloten met Beez

Ze hadden het al gemeld: Beez is niet in te delen in een hokje. Dat bewezen de vier musici zondagmiddag bij het laatste kioskconcert van Cultuur Overdag. Klonk het ene nummer jazzy, het andere was weer meer Latijns-Amerikaans. De muziek was regelmatig uptempo, maar er waren diverse intieme luisterliedjes. De ene keer werd in het Engels gezongen, een volgend lied was weer in het Nederlands. In alle gevallen ging het om eigen composities, zowel bij de muziek als de tekst.
De opkomst van de luisteraars was bij dit concert wat lager dan bij voorgaande concerten. Opvallend ook: gedurende het concert kwamen en gingen er bezoekers. De talrijke evenementen in de gemeente (denk aan Ezeltjesdag, het feestweekend van ‘Nuenen-Gerwen-Nederwetten 200 jaar’ én de race van Max Verstappen) waren daar ongetwijfeld debet aan.
Al met al kan geconstateerd worden dat de zeven zomerse kioskconcerten op de zondagmiddag warm onthaald zijn door het publiek. Een nieuwe reeks kioskconcerten in 2023 is dan ook iets om halsreikend naar uit te kijken.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *